ROUWREGISTER

Nabestaanden vinden vaak troost in het neerschrijven van hun gevoelens.
Met een passend rouwregister help je om het verlies van een geliefde een plaats te geven en om respectvol afscheid te nemen.

FORMAAT

Standaardformaat

Rouwregister - standaardformaat

Het standaard rouwregister is een sereen zwart boek op A4-formaat met 100 crèmekleurige blanco bladen en met foliedruk ‘rouwregister’ op de lederen kaft.

Modern formaat

Het moderne rouwregister is kleiner dan het standaardformaat en wordt gemaakt als een fotoalbum. De bladen zijn gebonden met boekschroeven.

Op maat

Rouwregister - modern formaat liggend

Maak je het boek liever persoonlijker? De kaft en het binnenwerk kunnen volledig naar jouw wens gemaakt worden. Ook de afwerking en het kleur kan je zelf kiezen.

BEDRUKKING

Blinddruk

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om zonder inkt of folie een element aan het lederen boekje toe te voegen? Kies dan voor blinddruk. Blinddruk creëert een verrassend reliëf dat mooi oogt en aangenaam aanvoelt.

Foliedruk

Foliedruk op leder

Personaliseer je lederen boekje met een opdruk in glanzende folie. Foliedruk kan in elke kleur en zorgt voor een fijne touch die in één oogopslag de aandacht trekt.

Digitale druk

Digitale druk op leder
Liever een foto of een afbeelding? Dankzij de digitale druktechniek kunnen we de kaft van het lederen boekje personaliseren met je favoriete beeld.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Scroll naar top